Руският посланик у нас Елеонора Митрофанова беше забелязана плътно зад гърба

...
Руският посланик у нас Елеонора Митрофанова беше забелязана плътно зад гърба
Коментари Харесай

Митрофанова зад гърба на Радев на Съединението, за което Русия пречеше - Политика

Руският дипломат у нас Елеонора Митрофанова беше забелязана компактно зад тила на президента Румен Радев по време на честването по случай Съединението на България в Пловдив. 

Освен Радев на днешната тържествената заря по случай празника участваха вицепрезидентът Илияна Йотова, президентът на България от 1997-2002 година Петър Стоянов, основният прокурор Иван Гешев, пловдивският митрополит Николай, министри, евродепутати, представители на държавната и локалната власт, на политически партии, на дипломатически задачи у нас, публични организации.

" Този дръзновен, само че обмислен акт на нашите предшественици е образец за историческа отговорност и творчество, тъй като дейците на Съединението творяха история. (...) Съединението е значим стадий, само че същинският ключ към триумфа постоянно е бил и ще бъде в единението ", съобщи по време на речта си Румен Радев.

" Не утвърждавам дейностите на българите. Те нас не ни послушаха, действаха тихомълком, препоръки не желаеха, дано в този момент сами да си сърбат попарата, която забъркаха ".

Това написа император Александър III до началника на съветския Генерален щаб военачалник Обручев
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР